Vormgeving

Naast voeding heb ik nog een 2e grote passie en dat is vormgeven. Ik heb namelijk ook een diploma Mediavormgeven!

Voorlichtingsmateriaal

Een tekst is nog geen voorlichtingsmiddel. Vormgeving maakt het materiaal niet alleen aantrekkelijk maar zorgt er ook in grote mate voor dat de informatie overkomt zoals bedoeld en beter onthouden wordt. En dat is uiteindelijk het effect wat je met voorlichting wilt bereiken natuurlijk! Vormgeving draagt bij aan de kwaliteit van bijvoorbeeld een folderen aan de functie die deze folder vervult. Het is altijd mogelijk om een pretest te doen. Dit wil zeggen dat de vormgeving vooraf getest wordt bij de doelgroep om te kijken of het materiaal aansluit bij de doelgroep en of de boodschap overkomt. Wil jij jouw medewerkers, leerlingen of klanten informatie willen bieden over voeding maar heb je geen tijd om dit zelf te schrijven en vorm te geven. ​Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden!

Presentaties

In een presentatie wil je natuurlijk zo effectief mogelijk jouw verhaal vertellen. Een goede vormgeving van je dia's kan je hierbij helpen. Een presentatie voorbereiden kost echter veel energie en tijd. Heb je die tijd en energie niet over om zelf een mooie presentatie te maken? Dan kan ik jou hierbij helpen!

Illustraties

Een illustratie dient als een visuele uitleg of verduidelijking van een tekst. Het ondersteunt en versterkt de tekst en zorgt ervoor dat de lezer de informatie beter begrijpt en onthoudt.

Inspiratie nodig?  Volg mij op Instagram!

Menu

Profielfoto Claudia

Mijn naam is Claudia Arkesteijn en ik ben natuurdietiste en  trotse eigenaresse van een klein fermenteerbedrijfje genaamd CLARK.

Ik maak kombucha, veganistische kimchi en soja-vrije tempeh (gemaakt van spliterwten) en wil deze lekkere en gezonde producten graag met de wereld delen.