The story

VEGAN

SOJAVRIJE TEMPEH!

CLARK's tempeh is een gefermenteerd soja-vrij product dat wordt geproduceerd op een tropische temperatuur door middel van een gecontroleerde fermentatie. Tijdens de fermentatie worden de bonen bedekt met een dikke, witte deken, het mycelium (het 'wortelnetwerk' van de schimmel). Deze deken geeft de tempeh een hoger gehalte aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Ook worden de bonen voorverteerd, zodat het lichaam de eiwitten en voedingsstoffen beter kan opnemen. Tempeh bevat net als veel andere gefermenteerde producten probiotische eigenschappen. Supergoed voor je darmflora!

Ook vermindert fermentatie de hoeveelheid antinutriënten, die normaal gesproken de opname van voedingsstoffen zou verstoren.

 

Deze tempeh biedt alle gezondheidsvoordelen van de originele soja tempeh, maar is volledig soja-vrij!

RIJK AAN PLANTAARDIG EIWIT

SAMENWERKEN?

Wil jij jouw tempeh-sandwich of curry nog geweldiger maken dan die al is? 

Ben je op zoek naar een tempeh van een andere boon dan soja?

Of wil je een heel ander formaat of gewicht dan de gebruikelijke tempeh? Dan ben je aan het juiste adres!

CLARK levert aan winkels en horeca in consumentenverpakkingen maar ook in bulkverpakkingen.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een recept met CLARK's tempeh?  Samen een recept ontwikkelen is een van mijn passies.

NOU

ZO DUS

>>

HOE WORDT TEMPEH GEMAAKT?

Profielfoto Claudia

Mijn naam is Claudia Arkesteijn en ik ben natuurdietiste en  trotse eigenaresse van een klein fermenteerbedrijfje genaamd CLARK.

Ik maak kombucha, veganistische kimchi en soja-vrije tempeh (gemaakt van spliterwten) en wil deze lekkere en gezonde producten graag met de wereld delen. 

Inspiratie nodig?  Volg mij op Instagram!

Menu