Eenmalig voedingsadvies

Eenmalige voedingscheck

CLARK biedt ook een eenmalige voedingscheck aan. Hierin wordt eenmalig gekeken naar jouw voedingspatroon. Aan de hand hiervan geeft de diëtist een eenmalig advies op maat.

 

Mini check

In deze voedingscheck wordt eenmalig gekeken naar je voedingspatroon. Aan de hand hiervan geeft de diëtist een eenmalig voedingsadvies met persoonlijke tips op maat. Onder andere wordt gekeken of de voeding volwaardig is, ook op vitaminen en mineralen niveau en waar verbeteringen aangebracht zouden kunnen worden. 

Basis check

In deze voedingscheck wordt eenmalig gekeken naar je voedingspatroon. Aan de hand hiervan geeft de diëtist een eenmalig voedingsadvies met persoonlijke tips op maat. Hierbij ontvang je ook een variatielijst voor gezonde producten, groenten, fruit en brood en 5 recepten voor een gezonde en snelle maaltijd.

Plus check

In deze voedingscheck wordt eenmalig gekeken naar je voedingspatroon. Aan de hand hiervan geeft de diëtist een eenmalig voedingsadvies met persoonlijke tips op maat. Hierbij ontvang je ook een variatielijst voor gezonde producten, groenten, fruit en brood en 10 recepten voor een gezonde en snelle maaltijd. En een weekmenu met daarin informatie over gezonde mogelijkheden voor ontbijt, lunch, warme maaltijd en tussendoortjes. Tevens mag je gedurende 2 maanden onbeperkt je vragen stellen per e-mail over gezonde voeding.

Inspiratie nodig?  Volg mij op Instagram!

Menu

Profielfoto Claudia

Mijn naam is Claudia Arkesteijn en ik ben natuurdietiste en  trotse eigenaresse van een klein fermenteerbedrijfje genaamd CLARK.

Ik maak kombucha, veganistische kimchi en soja-vrije tempeh (gemaakt van spliterwten) en wil deze lekkere en gezonde producten graag met de wereld delen.